Bloemstukken voor alle gelegenheden

Bruiloften, jubilea, Verjaardagen, uitvaart

In overleg met u stelt Bloemsierkunst De Gelegenheid een boeket samen gebaseerd op uw wensen. Heeft u advies nodig? Loop bij ons binnen of neem telefonisch contact met ons op.

Boeketten

Boeketten

Samen met u kunnen wij allerlei boeketten samenstellen. Zo geeft u de kleur, vorm en soort aan. Ook kunt u om speciale bloemen vragen zodat wij deze erin kunnen verwerken.

Bruidswerk

Bruiloft

Op de mooiste dag van je leven mogen schitterende bloemen niet ontbreken. Wij creëren bruidsboeketten om deze speciale dag nog meer kleur te geven.

Rouwwerk

Wij leveren passend bloemwerk voor het afscheid van een dierbare. U kunt kiezen uiteenlopende rouwarrangementen, rouwboeketten en rouwwerk.

Uitleg

Optie 1 bestel via de Gelegenheid

Voor het plaatsen van een bestelling voert u eerst persoonlijke gegevens in. Via het formulier geeft u aan welk product u wenst, eventueel kleur en de prijs kunt u aangeven. Daarnaast voert u de gegevens in waar en wanneer de bestelling bezorgd mag worden. en kunt u een kaarttekst opgeven. Als u bijzonderheden wenst kunt u die vermelden bij de omschrijving. De bezorgkosten in land van Altena variëren per plaats en u ontvangt achteraf de factuur van uw bestelling.

OptiE 2 Bestel via Euroflorist

Bestel bij de  Euroflorist. Via de link van de Euroflorist kunt u ook bestellen en het gewenste product selecteren, Mag het bezorgd worden ergens in Altena en wilt u dat het door ons uitgevoerd wordt vermeld dan bij omschrijving, bloemist NL4286, dan komt deze order bij ons terecht. De betaling gaat direct via deze website door middel van Ideal.

Mocht u vragen hebben over het bestellen van bloemen kunt u altijd via de mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Plaats uw bestelling