Goed en slecht nieuws.

Beste klanten, Na ruim een week in quarantaine te hebben gezeten mogen wij woensdag 2 februari weer open. dat is goed nieuws! Wij hopen u dan weer volledig van dienst te kunnen zijn.

Wat is dan het slechte nieuws?

Na ruim 13 jaar met plezier Bloemsierkunst de Gelegenheid te hebben gedraaid met hulp van veel anderen. Heb ik besloten om te gaan stoppen met de winkel. Dit is natuurlijk erg jammer. Maar voor mij een kans op een nieuwe uitdaging.

Hoe het verder verloopt is nog niet helemaal zeker. Wij zijn dit jaar nog open tot 30 juni. Tot die tijd hopen wij u nog te kunnen helpen aan de prachtigste bloemen.

Mocht u nog cadeaubonnen hebben van de gelegenheid, vergeet deze dan niet alsnog in te leveren.

Heeft u of kent u iemand die interesse heeft om een winkel in het mooie dorp Almkerk te beginnen, het mooiste zou zijn in de bloemen maar ook andere producten zijn welkom. Neemt u dan contact met mij op.

Excuses voor het vervelende bericht, maar wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Maarten, Bloemsierkunst de Gelegenheid

Lees ook

Via onze nieuwsberichten houden wij u op de hoogte over onze winkel en ons assortiment. Daarnaast geven wij u bruikbare tips en adviezen.

Goed en slecht nieuws.

Beste klanten, Na ruim een week in quarantaine te hebben gezeten mogen wij woensdag 2 februari weer open. dat is goed nieuws! Wij hopen u

Verder lezen >>

Corona sluiting

Beste klanten, Momenteel zij er in ons gezin positieve corona uitslagen. Daarom heb ik besloten voorlopig even dicht te gaan tot wij weer negatieve (

Verder lezen >>

De winter komt eraan

Onze winkel is weer omgetoverd in winterse sferen. met veel leuke nieuwe potterie, planten en accessoires. Gezellige verlichting, kaarsjes en kerst decoratie. Dit jaar maken

Verder lezen >>