Voorjaar in de lucht!!

We zitten nog steeds in de corona tijd, voor iedereen een nare tijd en we zijn er ook wel een beetje klaar mee. Maar voorlopig gaan we nog door met de maatregelen die ons geadviseerd worden.

Gelukkig zien we af en toe al wat voorjaar signalen. het zonnetje gaat al weer wat schijnen. wat is het dan fijn om het ook binnen zonnig te maken. Nu we toch veel thuis zitten helpen wij u graag uw huis op te fleuren met frisse groene planten of mooie vrolijke snijbloemen. Ook is de tijd weer aangebroken van de voorjaarsbolletjes.

U kunt nog steeds bij ons uw bestelling door geven telefonisch 0183-405416, per mail ln.nemeolb-diehnegeleged@ofni of in de winkel. Wij kunnen uw bestelling bezorgen of u kunt het in de winkel ophalen. Houdt er wel rekening mee dat u niet binnen mag wachten op uw bestelling, bestel daarom op tijd zodat ook wij de kans hebben om het klaar te maken.

Heeft u zelf een mooie ondergrond die u opgevuld wilt hebben dan kunt u die gerust afgeven, zodat wij die op een later tijdstip voor u klaar kunnen maken.

Voor iedereen succes en zet ‘m op!!!!

Lees ook

Via onze nieuwsberichten houden wij u op de hoogte over onze winkel en ons assortiment. Daarnaast geven wij u bruikbare tips en adviezen.

Het is bijna Pasen.

De bloemetjes komen weer massaal boven de grond, het voorjaar zit in de lucht en komt de grond uit. Wij zijn weer volop bezig met

Verder lezen >>

Valentijnsdag 2021

Nog even en het is Valentijnsdag, de dag om je geliefde of je geheime liefde te verrassen met een mooi boeket!! Dit jaar valt Valentijnsdag

Verder lezen >>